VEELGESTELDE VRAGEN

Wat betaal ik aan verzendkosten?

Standaard verzending bedraagt €5,95. Vanaf €50,00 betaal je geen verzendkosten.

Hoeveel dagen heb ik om mijn bestelling retour te sturen

Alle bestellingen kunnen (indien ongebruikt/onbeschadigd) tot 14 dagen na aankoop worden geretourneerd. Voor artikelen in de sale geldt een retourtermijn van 3 dagen voor de optie geld terug - en binnen 7 dagen een tegoedbon ( zonder einddatum).

Kan ik mijn retour in de winkel terugbrengen en/of naar jullie opsturen?

Het is mogelijk om jouw bestelling in de winkel te retourneren, het bedrag zal dan binnen 7 werkdagen worden teruggestort op jouw rekening. Het is niet mogelijk een item te ruilen in de winkel. Het is ook mogelijk om jouw bestelling terug te sturen per post, dit is op eigen kosten. Jij bent verantwoordelijk voor het retourpakket totdat het onze deur bereikt, dus zorg ervoor dat je het met track & trace en voldoende gefrankeerd verstuurd. Nadat wij het ontvangen hebben zal het bedrag binnen 7 werkdagen op jouw rekening worden teruggestort.

Is het mogelijk om mijn bestelling in de winkel om te ruilen voor een ander artikel?

Nee, het is helaas niet mogelijk om een webshop bestelling om te ruilen voor een ander item in de winkel. Wat je wel kunt doen is jouw bestelling met pakbon meenemen en terugbrengen in de winkel - het bedrag zal dan binnen 7 werkdagen op je rekening teruggestort worden. Je kunt dan een nieuw item in de winkel kopen of een nieuwe bestelling plaatsen.

Binnen hoeveel dagen krijg ik mijn geld teruggestort?

Wanneer we jouw retour in goede orde ontvangen hebben ( ongebruikt/onbeschadigd) zal het bedrag binnen 3 tot 5 werkdagen teruggestort worden op jouw rekening.