GET TO KNOW US

OUR STORY

Wij zijn Make My Day!
Een toegankelijk retail concept, gestart in 2014 in Nijmegen.

ONZE VISIE

Het is ons doel om te ondernemen vanuit een toegankelijk retail concept met een unieke merkidentiteit.
Make My Day is op missie om jou zowel online als offline te helpen om je eigen stijl te verfijnen en je te betrekken bij onze MMD community. Of het nu gaat om mode of lifestyle, we are here for you!

Brand values

INSPIREREND

Creativiteit in overvloed binnen ons team. We dagen je graag uit iets nieuwe te proberen. Of het nu gaat om een outfit of een lifestyle item: wij zorgen dat het bij jou past!

Brand values

TOEGANKELIJK

Een omgeving waarin jij je op je gemak voelt. Toegankelijk betekent voor ons ook betaalbaar. Items tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Brand values

EIGEN IDENTITEIT

Met de samenstelling van verschillende merken en producten streven wij naar een unieke identiteit en beleving.

Brand values

KLANTVRIENDELIJK

Wij zorgen voor een fijne shopervaring door jouw wensen voorop te stellen. Online en fysiek maken wij jouw dag!

Oprichter & eigenaresse Make My Day Women & Atelier

"Ik vind het een groot compliment als het iemand opvalt hoeveel aandacht en energie wij in ons assortiment, de styling en de service stoppen. We denken heel goed na over ons concept en daar ben ik trots op!"

Julie

Eigenaar make my day men

"We willen je graag een beetje uitdagen, maar het moet wel bij jóuw stijl blijven passen. Op die manier pas je bij Make My Day, maar blijf je in eerste plaats helemaal jezelf"

Jan

sustainability

Wij proberen er bij Make My Day voor te zorgen dat wij altijd een uniek aanbod in onze winkels hebben. Dit zit 'm in de stijlen, maar ook in de aantallen per item. Hierdoor kopen wij strak in en zorgen wij ervoor dat we zo weinig mogelijk overhouden. We stellen onze collectie met zorg samen. We letten op duurzame materialen, kwaliteit en draagbaarheid, zodat jouw aankoop een lange levensduur heeft en een bewuste keuze is.

Naast onze nieuwe collectie, verkopen wij vintage items en kan je bij ons jouw pre-loved items inleveren in ruil voor shoptegoed.

Wij doneren jaarlijks minimaal €2000,- aan goede doelen zoals Amnesty International voor de mensenrechten.

Verzenden op onze webshop doen wij via Velocity, een duurzame logistieke oplossing. Retourneren op onze webshop is niet gratis zodat je goed nadenkt over je aankoop. Tot slot helpen wij jou als klant om zo bewust en zo lang mogelijk met je aankoop om te gaan d.m.v. duidelijke wasvoorschriften die wij meegeven. En bij klachten mag je altijd langskomen, ook dan kijken wij naar een duurzame oplossing, zoals het repareren van items i.p.v. het direct te vervangen.